Palvelut

Asiointi viranomaisten kanssa

MEH RY helps young people, immigrants and the marginalized to adapt to society, there by gaining more courage and self-confidence.
Asiointi viranomaisten kanssa

Saat apua juuri siten kuin todella tarvitset

Kokeneena monialaisena integraationeuvonantajana voimme auttaa sinua kaikenlaisissa pienissä tai suurissa ongelmissa, joita kohtaat elämässäsi Suomessa. Viranomaisten kanssa asiointi voi tuntua pelottavalta, jos suomen kielen taitosi ei ole vahva, ja väärinymmärrykset eivät ole harvinaisia.

"Autoitte minua todella. Tämä oli suuri juttu, kiitos." -Asiakaspalaute

Jos sinulla on ongelma, kerro meille, niin varaamme sinulle mahdollisimman pian ajan selvittääksemme yhdessä, miten haluat edetä. Olemme puolellasi!

Tilastot osoittavat, että Suomessa on yksi korkeimmista rasistisen syrjinnän asteista etnisiä vähemmistöjä ja maahanmuuttajataustaisia ihmisiä kohtaan. Ei ole salaisuus, että rasismia kokevat ihmiset todennäköisemmin kokevat myös muita syrjinnän muotoja, ja tämä korostuu erityisesti silloin, kun on tarve asioida viranomaisten kanssa. Anna meidän auttaa, niin opastamme sinut läpi prosessin!

Maahanmuuttajan omat toiveet ja tarpeet keskiössä

On tyypillistä, että viranomaistilanteessa maahanmuuttajan tai vähemmistöryhmän omat ajatukset ja näkemykset eivät tule kuulluiksi, otetuiksi huomioon tai edes harkituiksi, kun kyse on heidän arkielämästään ja läheistensä elämästä.

Ymmärrämme tämän ja edustamme etuasi jokaisessa tarvittavassa tilanteessa sekä ajamme positiivista muutosta suomalaisen yhteiskunnan vastaanottavaisuudessa kuulla maahanmuuttajan näkemyksiä ja pysymme vakaasti kiinni kaikkien yhtäläisissä ihmisoikeuksissa riippumatta taustastasi, kielestäsi, ulkonäöstäsi, uskonnostasi tai elämäntyylistäsi. Tiedämme, ettei ihmisoikeuksien toteuttaminen käytännössä ole helppoa, mutta tuemme sinua joka askeleella.

Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet

MEH:n koulutusryhmä auttaa ylläpitämään maahanmuuttaja- ja pakolaisopiskelijoille suunnattuja oppimisen tukiohjelmia, jotka parantavat heidän luku- ja kirjoitus-, lasku ja opiskelutaitojaan sekä lisäävät itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä vapaaehtoistoiminnan avulla.

meh ry