Palvelut

Asunnon etsiminen

MEH RY helps young people, immigrants and the marginalized to adapt to society, there by gaining more courage and self-confidence.
Asunnon etsiminen

Autamme löytämään sinulle sopivan asunnon

Riippuen elämäntilanteestasi saatat tarvita pienemmän, suuremman tai vain erityyppisen kodin, tai asunnon lähempänä työ- tai opiskelupaikkaasi. Mikä tahansa tilanne onkaan, voimme auttaa sinua ja ohjata sinut näiden muutosten läpi. Vaihtoehtoja on lukuisia, ja voimme auttaa sinua löytämään sinulle ja/tai perheellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Asunnot ovat olleet melko kalliita Helsingin alueella jo jonkin aikaa, eikä vuokra-asunnon löytäminen avoimilta markkinoilta ole usein helppoa. Yksityissektorin valikoimat eivät useinkaan ole reiluja tai tasa-arvoisia, ja kilpailu voi olla kovaa. Edullisempienkin vaihtoehtojen kohdalla voi kestää löytää oikea, joten aloitetaan mahdollisimman pian. Aloittaaksesi prosessin, varaa aika heti.

"Teidän ansiostanne löysin kodin itselleni. Se tekee suuren eron arjessa, kun on sellainen koti, jota tarvitsen."

Sinun ei tarvitse taistella yksin, jokaisella on oikeus hyvään kotiinTässä muutama vaihtoehto, joista voit aloittaa oman etsintäsi:

Lisäksi on olemassa edullisempia asumisoikeusasuntoja, jos olet alkanut säästämään rahaa omaan asuntoon, mutta et ole vielä valmis ottamaan asuntolainaa. Jos olet opiskelija, kannattaa ehdottomasti tarkistaa opiskelija-asunnot osoitteesta www.hoas.fi, vaikka tarvitsisitkin perheasunnon.

Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet

MEH:n koulutusryhmä auttaa ylläpitämään maahanmuuttaja- ja pakolaisopiskelijoille suunnattuja oppimisen tukiohjelmia, jotka parantavat heidän luku- ja kirjoitus-, lasku ja opiskelutaitojaan sekä lisäävät itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä vapaaehtoistoiminnan avulla.

meh ry