Palvelut

Koulutus ja opiskelu

MEH RY helps young people, immigrants and the marginalized to adapt to society, there by gaining more courage and self-confidence.
Koulutus ja opiskelu

Koulutus ja opiskelu työelämän nopeimpana reittinä

Jos olet yrittänyt löytää työtä Suomessa, olet ehkä huomannut tämän - mitä tahansa haluatkaan tehdä täällä, siihen liittyy todennäköisesti koulutus, pakollinen todistus tai ammattitutkinto vaatimuksena alalle pääsemiseksi.

"Tuntuu melkein kuin olisi eri ammatti tehdä jotain täällä suomen kielellä, verrattuna ammattiin, jossa opiskelin, alkuperäisellä oppimallani kielellä."

Voimme auttaa sinua löytämään oikeat vaihtoehdot nykyisen asiantuntemuksesi ja taitojesi päivittämiseen tai täydentämiseen suomalaisen työelämän vaatimuksiin, kerro vain tavoitteesi, niin katsomme yhdessä, mitä on tarjolla, milloin ja missä, jotta pääset haluamaasi ammatilliseen asemaan. Joskus se voi olla vain suomen kielen sanasto tai jokin tietty todistus, joka sinun on arvioitava, yhteistyökumppanimme voivat myös auttaa löytämään tien valmistautua suomalaiseen työelämään. Tai saatat huomata, että aiemmin harjoittamasi ammatti ei enää palvele elämäsi tavoitteita ja haluat vaihtaa uraa?

Autamme sinua tekemään tämän uramuutoksen onnistuneesti! Jos tiedät jo, mitä haluat tulevaisuudessa tehdä, täydellistä! Jos et, voimme yhdessä tutkia vaihtoehtoja löytääksemme sen, mikä todella inspiroi sinua, jotta voit alkaa elää täyttä potentiaaliasi ja hyödyntää myös jo hankkimiasi taitoja ja tietoja parhaiten tavoitteitasi ja tarpeitasi palvelevalla tavalla.

Varaa vain aika, niin jatkamme siitä arvioidaksemme tulevaa uraasi Suomessa! Tarjoamme tällä hetkellä työelämävalmennusta, CV-rakentamista, työhakemusapua ja uraohjausta somaliksi, suomeksi ja englanniksi, mutta etsimme aina integraatioalan ammattilaisia myös muilla kielillä täydentämään tiimiämme.

Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet

MEH:n koulutusryhmä auttaa ylläpitämään maahanmuuttaja- ja pakolaisopiskelijoille suunnattuja oppimisen tukiohjelmia, jotka parantavat heidän luku- ja kirjoitus-, lasku ja opiskelutaitojaan sekä lisäävät itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä vapaaehtoistoiminnan avulla.

meh ry