Palvelut

Oleskelulupa

MEH RY helps young people, immigrants and the marginalized to adapt to society, there by gaining more courage and self-confidence.
Oleskelulupa

Kaikki alkaa oleskeluluvasta

Meillä on runsaasti kokemusta auttaa sinua läpikäymään tarvittavat paperityöt, jotta voit asettua Suomeen.

"Toivon, että olisin tiennyt joitakin tiettyjä asioita hakemusprosessista etukäteen, joista virkailijat eivät kertoneet. Järjestelmä ei ehkä ole niin selkeä ja läpinäkyvä kuin viranomaiset näyttävät ajattelevan."

Voit luottaa meihin, kun tarjoamme sinulle parhaat mahdolliset vaihtoehdot täällä asettumiseesi. Mutta kuten kaikki ihmiset ovat yksilöitä, jokainen oleskelulupatapaus on myös ainutlaatuinen, omilla haasteillaan ja vahvuuksillaan. Selvitetään siis yhdessä, ja mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, varaa vain aika, niin järjestetään kaikki kuntoon.

Kullakin oleskeluluvalla on paras tapa käsitellä prosessi

Turvapaikanhakijan oleskeluluvalla on erilaiset vaatimukset, säännöt ja määräykset verrattuna perheen oleskelulupaan, ja me voimme kertoa sinulle miten ja miksi.

  • Työoleskeluluvat
  • Perheoleskeluluvat
  • Turvapaikanhakijan oleskeluluvat

Jokaisella on omat sudenkuoppansa, ja me voimme auttaa sinua tunnistamaan ne, jotta elämäsi voi alkaa Suomessa mahdollisimman pian. On yleisesti tiedossa, että mitä aikaisemmin integraatioprosessi voi alkaa maahan saapumisen jälkeen, sitä parempi on integraation lopputulos.

Oleskelulupa on olennainen osa tätä prosessia, joten aloitetaan se parhaalla mahdollisella tavalla, käydään yksityiskohdat yhdessä läpi!

Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet

MEH:n koulutusryhmä auttaa ylläpitämään maahanmuuttaja- ja pakolaisopiskelijoille suunnattuja oppimisen tukiohjelmia, jotka parantavat heidän luku- ja kirjoitus-, lasku ja opiskelutaitojaan sekä lisäävät itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä vapaaehtoistoiminnan avulla.

meh ry