Palvelut

Sosiaalipalvelut ja etuudet

MEH RY helps young people, immigrants and the marginalized to adapt to society, there by gaining more courage and self-confidence.
Sosiaalipalvelut ja etuudet

Jos elämässäsi tulee vastaan muuttuvia tilanteita, pyydä apua

Kenen tahansa elämässä saattaa aina ilmetä odottamattomia tilanteita, jolloin asiat eivät menneetkään suunnitelmien mukaan. Vaikka on aina hyvä idea tehdä parhaansa, joskus vaihtoehtoja ei yksinkertaisesti ole paljon valittavana. Tässä kohtaa voimme auttaa varmistamaan, että saat tarvitsemasi avun, tuen, ruoan, asunnon tai lääkkeet.

Jos et ole ollut Suomessa kovin kauan, sosiaaliturvajärjestelmä saattaa tuntua monimutkaiselta, vaikealta hahmottaa ja etuuksien ja palveluiden hakeminen suomeksi voi tuntua pelottavalta. Palvelemme englanniksi, somaliksi, suomeksi ja voit tuoda tulkin mukanasi, jos mikään näistä ei ole äidinkielesi tai sujuva kieli. Varmistamme, että ymmärrät miten asiat toimii ja miten voit hoitaa byrokratiaan liittyvät muuttuvat tilanteet, mikä voi olla joskus jopa suomalaisille hieman ylivoimaista.

Varaa vain tapaaminen neuvonantajamme kanssa saadaksesi apua ja käymme paperit yhdessä läpi matalan kynnyksen tiloissamme osoitteessa Asiakkaankatu 3 A.

Jätä ensin yhteystietosi ja toiveesi tapaamisen varaamiseksi osoitteessa: toimisto@mehry.fi

"Toivon, että olisin tajunnut muutamia asioita digitaalisista sosiaalipalveluista aikaisemmin. Kiitos puheluiden tekemisestä puolestani, nyt tunnen voivani selviytyä tästä. Aina on tapa."

www.omakela.fi

Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet

MEH:n koulutusryhmä auttaa ylläpitämään maahanmuuttaja- ja pakolaisopiskelijoille suunnattuja oppimisen tukiohjelmia, jotka parantavat heidän luku- ja kirjoitus-, lasku ja opiskelutaitojaan sekä lisäävät itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä vapaaehtoistoiminnan avulla.

meh ry