Palvelut

Työllistyminen

MEH RY helps young people, immigrants and the marginalized to adapt to society, there by gaining more courage and self-confidence.
Työllistyminen

Tehdään unelmaurastasi totta

Se todella riippuu sinusta, mitä haluat saada työelämältä. Olipa kyseessä sitten motivoivat, haastavat ja inspiroivat työtehtävät tai vakaa tulo mahdollisuuksine kasvaa ja edetä urallasi oppimisen myötä, voimme auttaa sinua löytämään oikean työpaikan. Sen määrittämisestä, mitä haluat tehdä työksesi, aina CV:si ja työhakemustesi valmisteluun, me voimme auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Tiedämme, että työmarkkinat eivät aina ole kovin reilut tai inklusiiviset. Siksi haluamme varmistaa, että saat tarvitsemaasi tukea ottaessasi askelia kohti elämäsi tavoitteita ja muokatessasi arkeasi niin, että sinä ja perheesi voitte menestyä. Tällä hetkellä monilla aloilla on pulaa hyvistä työntekijöistä, joten verkostomme kautta voimme ehkä auttaa sinua löytämään oikean työpaikan.

Kerro meille, mitä taitoja ja kykyjä sinulla on ja mistä olet kiinnostunut, niin katsomme, mitä voimme löytää - se voi olla unelmatyösi tai seuraava askel sinne pääsemiseksi. Tärkeintä on työskennellä käytännönläheisesti urahaaveidesi eteen ja tehdä konkreettisia asioita niiden rakentamiseksi joka päivä. Haluamme nähdä sinun ja yhteisösi menestyvän Suomessa!

Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet

MEH:n koulutusryhmä auttaa ylläpitämään maahanmuuttaja- ja pakolaisopiskelijoille suunnattuja oppimisen tukiohjelmia, jotka parantavat heidän luku- ja kirjoitus-, lasku ja opiskelutaitojaan sekä lisäävät itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä vapaaehtoistoiminnan avulla.

meh ry