Shout-Out

Shout-Out on innovatiivinen julkisten puhujien toimisto, joka tukee nuoria pakolais- ja maahanmuuttajataustaisia henkilöitä. Yhdistäkäämme voimamme tehdäksemme tulevaisuudesta valoisan!

Mikä on Shout-out?

Shout-Out on innovatiivinen julkisten puhujien toimisto.

Shout-Out tukee nuoria, jotka ovat taustaltaan pakolaisia tai maahanmuuttajia. Tavoitteena on jakaa heidän tarinansa ja näkemyksensä laajoille yleisöille ja auttaa muuttamaan julkista keskustelua eri aiheista.

meh ry shout out

Tavoitteet

Tavoitteena on jakaa heidän tarinansa ja näkemyksensä laajoille yleisöille ja auttaa muuttamaan julkista keskustelua eri aiheista.

Mikä vaikutus sillä tulisi olla?

Vaikka monet asiantuntijat puhuvat nuorisoasioista, uskomme, että on valaisevampaa ja merkityksellisempää kuulla todellisilta asiantuntijoilta – nuorilta itseltään.

Mikä on vaikutuksen lopputulos?

Maahanmuuttaja- ja pakolaistaustaisilla nuorilla on paljon näkökulmia ja ainutlaatuisia ideoita, joita he voivat tuoda Suomen monimuotoisuuteen. Heidän äänensä kuitenkin usein leimataan, marginalisoidaan tai jäävät näkymättömiksi valtakulttuurissa, mikä voi vahingoittaa heidän kykyään tuntea kuuluvansa joukkoon.

Miksi harkita Shout-outia?

Shout Out tarjoaa nuorille mahdollisuuden tasapainottaa tilannetta ja esitellä tarinansa yleisöille, jotka eivät ehkä tavallisesti saisi tilaisuutta kuulla niitä.

"Jos sinulla on tapahtuma, konferenssi, työpaja tai kokous, joka rikastuisi monikulttuurisen nuoren puhujan intohimoisesta esiintymisestä erilaisista aiheista, Shout-Out voi auttaa."

Shout-Out:in tarjoaa

MEH Ry

Tiimi

Henkilöstö ja tiimimme

Tiimimme kokemuksen ja taitojen monipuolisuuden ansiosta voimme työskennellä tehokkaasti erilaisista taustoista tulevien nuorten kanssa. Henkilöstömme on keskeisessä asemassa, kun pyrimme rakentamaan vahvoja kumppanuuksia kaikkien sidosryhmiemme kanssa ja luomaan myönteistä muutosta eri puolilla Helsinkiä.

David Knight
Järjestökoordinaattori

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Anisa Muhumed
Toiminnanjohtaja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Liity joukkoomme!

Jätä meille viesti, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet

MEH:n koulutusryhmä auttaa ylläpitämään maahanmuuttaja- ja pakolaisopiskelijoille suunnattuja oppimisen tukiohjelmia, jotka parantavat heidän luku- ja kirjoitus-, lasku ja opiskelutaitojaan sekä lisäävät itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä vapaaehtoistoiminnan avulla.

meh ry