MEH:in muotinäytös

PuhosLovesPeople-festivaali Itäkeskuksessa järjestää elokuussa perinteisen muotinäytöksen, jossa paikalliset afrikkalaiset muotimyyjät ja suunnittelijat esittelevät uusia mallistojaan.
MEH:in muotinäytös
Sijainti
Asiakkaankatu 3 A 11, 00930 Helsinki
Ajankohta
28.5.2023
30.6.2023

Vuotuinen PuhosLovesPeople-festivaali perinteisesti sisältää muotinäytöksen ensimmäisenä tai toisena elokuun lauantaina Itäkeskuksen vanhan Puhos-ostoskeskuksen pyöreällä aukiolla ja portailla, aivan Ston takana. Kutsuimme paikallisia afrikkalaisia muotimyyjiä ja nykyaikaisia suunnittelijoita yhteistyöhön kanssamme esittelemään uusia mallistojaan vuotuisessa afrikkalaisessa katumuotinäytöksessä festivaalin aikana, toivottavasti näemme teidät kaikki siellä!

Ajankohdat yhteistyölle

Jo talvella (alkuvuodesta) alamme etsiä yhteistyökumppaneita afrikkalaista katumuotishow'tamme varten, mutta mikäli sinulla on valmis mallisto, tai olet kiinnostunut tekemään töitä mallina, stailaajana tai tuottajana, voit ottaa tietenkin yhteyttä milloin vain ennen tapahtumaa.

Ajankohta 1

Talvella sekä alkukeväästä keräämme verkostoomme vastuuhenkilöitä, ja etsimme työhön sitoutuneita yhteistyökumppaneita ja vapaaehtoisia sekä sovimme ajankohdasta ja puitteista. Alamme hahmottelemaan aikataulua ja suunnitelman eri vaiheita, keräämme materiaalia markkinointia ja tiedotusta varten, kartoitamme avun tarvetta eri toimijoiden kesken.

Ajankohta 2

Kesän alussa alamme luoda tapahtuman tarkempaa aikataulua julkaisemista varten ja kirjoittaa sopimuksia esiintyjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä mahdollisimman pian, mikäli tarvitset apua vaikkapa näytöksen järjestelyissä tms.

Julkistamme tapahtuman esiintyjälistan ja näytösten esittelijät/suunnittelijat tapahtuman verkkosivuilla www.puhoslovespeople.fi heti, kun suunnitelma on pääpiirteissään valmis, yleensä heinäkuussa.

Jos haluat jättää yhteystietosi, otathan yhteyttä lomakkeella.

Kiitos kaikille osallistujille!

Te teette tapahtuman!

Osallistu tapahtumaan!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet

MEH:n koulutusryhmä auttaa ylläpitämään maahanmuuttaja- ja pakolaisopiskelijoille suunnattuja oppimisen tukiohjelmia, jotka parantavat heidän luku- ja kirjoitus-, lasku ja opiskelutaitojaan sekä lisäävät itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä vapaaehtoistoiminnan avulla.

meh ry