Kuinka MEH auttaa nuoria maahanmuuttajia Helsingissä

Rakennamme yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa nuorten kohtaamien haasteiden ratkaisemiseksi, kuunnellen aina ensisijaisesti nuorten omia toiveita ja unelmia.
Kuinka MEH auttaa nuoria maahanmuuttajia Helsingissä
Kirjoittanut
Seija Dibba
Julkaistu
1.5.2024

Maahanmuuttajataustaisten nuorten terveys, onnellisuus ja hyvinvointi ovat olleet MEH ry:n erityinen painopiste alusta asti. Olemme yli 20 vuoden ajan työskennelleet johdonmukaisesti nuorten (15-29-vuotiaiden) kanssa, tarjoten toimintaa, harrastuksia, tukea ja apua nuorten ja heidän perheidensä sekä yhteisöjensä arkielämään.

Olemme myös rakentaneet yhteistyötä, neuvotteluja ja taitojen jakamisen kanavia useiden alojen asiantuntijaverkostojen kanssa Suomessa, jotka ovat mukana nuorisotyössä, jotta voimme käsitellä nuorten tänä päivänä kohtaamia vaikeimpia huolenaiheita ja tehdä sen yhdessä, kuunnellen aina tarkasti nuorten toiveita, unelmia ja huolia.

Uskomme, että kestävän tulevaisuuden rakentaminen on mahdollista vain kuulemalla ja näkemällä nuorten äänet, sillä he ovat tulevaisuutemme.

Haluatko tietää lisää periaatteistamme, toiminnastamme, osallistua, löytää intohimosi, kohdata muita tai löytää tavan muuttaa maailmaa? Kerro vain, me autamme sinua!

Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet

MEH:n koulutusryhmä auttaa ylläpitämään maahanmuuttaja- ja pakolaisopiskelijoille suunnattuja oppimisen tukiohjelmia, jotka parantavat heidän luku- ja kirjoitus-, lasku ja opiskelutaitojaan sekä lisäävät itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä vapaaehtoistoiminnan avulla.

meh ry